Výměna manželek 22.3.2017

V dnešním díle uvidíte, jak zvládne Monika jiný životný styl na moravském venkově a jak si poradí temperamentní Marie s tatínkem závislým na počítači. Úspěšná reality show, ve které si dvě ženy vymění domácnost na dobu deseti dní, které stráví pod dohledem nového chotě, nových dětí a hlavně televizní kamery...

Ve středeční premiérové Výměně manželek uvidíme rodinu z Chomutova, kterou tvoří Monika (42), její manžel Aleš (35), synové Jakub (15) a Aleš (8) a dcera Šárka (7). Na druhé straně se seznámíme s Marií (35), manželem Adamem (31) a dcerami Natálií (14) a Julií (3), kteří žijí v Čebíně. Rodinu z Chomutova přihlásila do Výměny manželek Monika, chtěla by totiž napravit závislost svého muže na počítači a lenost svých dětí. Členové druhé rodiny naopak přiznávají, že do Výměny manželek šli hlavně pro peníze, které by chtěli použít na cestování. Akční Marie bude mít hned z počátku problém se svým náhradním mužem Alešem. Při příchodu z práce totiž okamžitě zasedá k počítači a nic ho od něj až do večera neodtrhne. Tomu Marie udělá rychlou přítrž. Co to v rodině způsobí?

V Chomutově naprosto vázla komunikace. Obyvatelé domácnosti spolu prostě nemluvili a každý si žil tak trochu po svém. Otec trávil veškerý čas u počítače a matka to jen naštvaně sledovala. Nejvíce tím trpělo mladé osazenstvo rodiny, kterému vadilo, že si s nimi nikdo nehraje a připadají si sami. Nejstarší syn Jakub (15) využil nešťastnou situaci k tomu, aby kouřil cigarety v dětském pokoji. Na to mu ale brzy přišla nová náhradní matka, která našla hrníček plný nedopalků a spoustu popela. Nemohla uvěřit vlastním očím! Vždyť to byl ten samý pokoj, kde spali dva mladší sourozenci. Takže škodil nejenom vlastnímu zdraví ale i tomu bratra a sestry. Okamžitě kouření zatrhla a promluvila Jakubovi do duše. Ten se za své chování strašně styděl a už si znovu v místnosti nezapálil. Po ukončení soutěže spolu rodina zase začala mluvit. Rodiče se začali dětem věnovat. Nakoupili jim hromadu oblečení a často je berou na výlet. Výměna jim změnila život k lepšímu a snad jim to vydrží.

Show Výměna manželek 22.3.2017 - video online ke shlédnutí

Přehrát video