Výměna manželek 5.4.2017

Jak si poradí temperamentní Lucie v rodině, ve které šéfuje neméně dominantní pedant Jiří? Zvládne Jana domácnost s naprosto rozdílnými návyky než je zvyklá?

Jiří se považuje za alfasamce a žena by dle jeho slov měla bez výhrad poslouchat. Že nevytřela v koupelně? Tak to je obrovský problém! Jak to nenápadná Lucie, která není zvyklá uklízet, ustojí? Ve středeční premiérové Výměně manželek uvidíme rodinu z Příbrami, kterou tvoří Jana (32), Jirka (41) a dcery Rebeka (6) a Nikol (1). Na druhé straně se seznámíme s Lucií (25), Michalem (45) a syny Michalem (6) a Samuelem (1), kteří žijí v Prachaticích.

V rodině z Prachatic mají trochu obrácené role. Michal je totiž v invalidním důchodu, proto se stará o rodinu a pečuje i o domácnost. Lucie je zase ta, která vydělává peníze a úklid rozhodně není její nejlepší kamarád. A právě to se stane velkým problémem. Lucie totiž Výměnu manželek prožije v rodině totálního pedanta na úklid. Podle svých slov je alfasamcem a žena je od toho, aby se starala pouze o domácnost. Jirka pořádek bez výhrad vyžaduje, pokud není po jeho, tak je zle. A to na vlastní kůži pozná i jeho náhradní manželka Lucie. O dramatické okamžiky a hádky rozhodně nebude nouze.

Jiří je despotický vládce domácnosti. Jak zvládne přijmout dočasnou manželku, která je jeho přesnou kopií? A jak naopak zvládne jeho manželka a služka Jana změnu do domácnosti, kde nemusí dělat vůbec nic? Ve středeční Výměně manželek můžete vidět rodinu z Příbrami, kterou tvoří Jana (32), Jirka (41) a dcery Rebeka (6) a Nikol (1). Na druhé straně jste se seznámili s Lucií (25), Michalem (45) a syny Michalem (6) a Samuelem (1), kteří žijí v Prachaticích. Jany každodenní problémy spočívají v uklízení, vaření a starání se o zbylé členy rodiny. Jiří se prezentuje naopak jako alfa samec a hlava rodiny. Na druhé straně v Prachaticích je Lucie hlavní živitelka rodiny a Michal se stará o plynulý chod domácnosti. Do výměny se přihlásili ve snaze dokázat svým protějškům, že jejich nadřazené chování není normální.

Show Výměna manželek 5.4.2017 - video online ke shlédnutí

Přehrát video