Výměna manželek 12.4.2017

Úspěšná reality show, ve které si dvě ženy vymění domácnost na dobu deseti dní, které stráví pod dohledem nového chotě, nových dětí a hlavně televizní kamery!

Středeční Výměna manželek se opět neobejde bez hádek. Libor má temnou minulost, na kterou není úplně pyšný, takže když ji začne Renata vytahovat, vyletí jako čertík z krabičky... Ve středeční premiérové Výměně manželek se představí rodina z Trmice, kterou tvoří Eliška (28), Libor (38) a dcery Lenka (8) a Linda (3). Na druhé straně se diváci seznámí s Renatou (48), Lubošem (42) a dcerou Janou (13), kteří žijí v Mšeně. Libor má s náhradní manželkou velké problémy. Renata mu vyčítá, že nemá práci a ptá se jej, proč tedy nedělá to, k čemu je vyučený – umělecký rytec.

Libor je na toto téma velmi háklivý, jakmile Renata jen naznačí, že se nejspíše bojí pracovat, protože má dluhy kvůli pobytu ve vězení, vyletí jako čertík z krabičky. Tak to totiž vůbec není a večerní hádka má ještě ranní dohru – Libor si dal tu práci a našel výstupní list z vězení, kde se píše, že si pobyt v kriminále odpracoval. Rázná Renata jej ale ani nenechá domluvit a pro sprosté slovo nejde daleko...

Show Výměna manželek 12.4.2017 - video online ke shlédnutí

Již brzy