Výměna manželek 30.8.2017

Jana 35 let dvě děti, Sabina 22 let, dvě děti Jak si poradí mladinká Sabina v Německu ve svérázné rodině s 11 hady a dokáže se Jana přizpůsobit úplně jimému životnímu stylu pražské rodiny?

Ve středeční premiérové Výměně manželek se představila rodina z německého města Zittau, kterou tvoří Jana (35), Roman (24) a dcery Laura (6) a Viktorka (3). Na druhé straně se diváci seznámili se Sabinou (22), Tomášem (29), dcerou Michalkou (3) a synem Danem (1,5), kteří žijí v Praze.

Jana vlastní 11 hadů a její tělo zdobí velké množství tetování. Během Výměny manželek jí přibylo ještě jedno – velkým obrázkem hada přetetovala jméno svého partnera Romana.

Náhradní Romanova manželka Sabina to v Německuneměla vůbec jednoduché. Čekala ji chaotická domácnost se všude přítomným nepořádkem a navíc s deseti hady. Dočasný život s Romanem zvládala docela dobře. Ani jeden ale netušil, co je čeká během posledního dne. Alkoholem posilněná Jana jim přichystala naprosté peklo. Během osmi očí padala hodně sprostá slova, ale i facky.

Show Výměna manželek 30.8.2017 - video online ke shlédnutí

Již brzy

Přehrát video