Výměna manželek 13.9.2017

Dokáže se mladá maminka Katka přizpůsobit životu v rozestavěném domě? Jak zvládne Monika tři malé děti a hlavně nepříliš tolerantního manžela? Úspěšná reality show, ve které si dvě ženy vymění domácnost na dobu deseti dní, které stráví pod dohledem nového chotě, nových dětí a hlavně televizní kamery!

Ve středeční premiérové Výměně manželek jste viděli Vaška a jeho náhradní manželku Moniku. Co o ní nekompromisně prohlásila rozzlobená Monika? atka s Vaškem společně vychovávají tři děti a vzájemné odloučení jim hodně dalo. Ve chvíli, kdy se Katka po Výměně vrátila zpět do své domácnosti, pořádně se vytočila. "Když jsem přijela domu, tak jsem si to všechno uvědomila. Ona je taková, že nepřizná, že to tady nezvládla. Já toho člověka nechci v životě vidět," svěřila se.

"Moje děti byly úplně rozjívené, já je dávala 14 dní dohromady," prozradila. Katku navíc urazilo, co o jejich ratolestech Monika prohlásila. "Mé stařší dceři řekla, že je zaostalá, a to jen kvůli tomu, že má dudlíka. Nemusela to ale definovat takhle," myslí si. "Manželovi dokonce řekla, že jsou to parchanti, že ji ty děti nezajímaj, že si přijela pro kuchyň." Katce také dost vadilo, že ani neudržovala čistotu. "Je to prase," dodala.

e středeční premiérové Výměně manželek diváci uvidí rodinu ze Skalice u České Lípy, kterou tvoří Monika (43), Robert (43) a synové Tomáš (16), Robert (17), Dominik (13). Na druhé straně se seznámí s Kateřinou (25), Vaškem (33), dcerami Terezkou (3), Aničkou (2) a synem Míšou (5), kteří žijí v Ústí. Rodina ze Skalice žije zatím v rozestavěném domku, na kterém pracují už několik let. Zcela otevřeně přiznávají, že hlavním důvodem proč se do pořadu přihlásili, jsou peníze. Z druhé rodině má od Výměny manželek velké očekávání zejména Kateřina. Ta si totiž přijde nedoceněná, manžel si ji podle jejích slov vůbec neváží. Je to obrovský pedant na úklid. Jenomže se třemi dětmi se někdy uklízí těžko. Dokonce ho nazývá drobkovým králem, protože řeší každé smítko. Vaškovo pedantství na úklid pozná na vlastní kůži i Monika. Už po pár dnech bude toto téma střetem obrovských hádek a psychického napadání.

Show Výměna manželek 13.9.2017 - video online ke shlédnutí

Přehrát video