Výměna manželek 20.9.2017

Jak si poradí Kristýna v rodině s pěti dětmi, kde se navíc nedostává peněz? Pomůže Tereze pobyt v jiné rodině, aby společně s přítelem oživila jejich vztah? Úspěšná reality show, ve které si dvě ženy vymění domácnost na dobu deseti dní, které stráví pod dohledem nového chotě, nových dětí a hlavně televizní kamery!

JStředeční premiérová Výměna manželek bude opět velmi napínavá. Tereza, která se bude starat o nemocného chlapečka, se v jedné slabší chvíli svěří náhradnímu manželovi se svou minulostí. Promluví o vězení... Ve středeční Výměně manželek se divákům představí rodina z České Lípy, kterou tvoří Tereza (23), Pavel (37) synové Kuba (18 měsíců), Vojta (5), Tonda (6) a dcery Anička (3), Helenka (2). Na druhé straně se ukáže Kristýna (23), Lukáš (27) a jejich syn Filip (18 měsíců), kteří žijí v Milovicích. Tereza, která se stará o pět dětí, to rozhodně nemá jednoduché, ale snaží se. „Tu výchovu zvládám dobře, už jsem si zvykla,“ přiznala. „Vlastní děti mám dvě a přítel má tři,“ vysvětlila.

Tereza se během natáčení svěřila se svou minulostí. Každé dítě má s jiným mužem. „Měla jsem přítele, když se narodil malej Vojta, tak přítel začal fetovat. Ze dne na den jsem zůstala sama. Zavřeli ho,“ prozradila. „Pak jsem potakala dalšího přítele, s ním mam toho nejmladšího, ale ten se ve čtvrtém měsíci rozhodl, že ho nechce,“ dodala.

Tereza cítí, že se jejich vztah konečně vyvíjí tím správným směrem. "Máme se rádi. Asi se to zlepšilo, mám z toho lepší pocit," svěřila se. "Před Výměnou jsem měla pocit, že tu jsem k ničemu, teď je to lepší, mám pocit, že tu k něčemu jsem," řekla šťastně. Dokonce se pochlubila i tím, co si říkají, když se loučí. "Nepřeháníme to s hezkými slovy, ale když odcházíme, tak si řekneme, že se máme rádi," prozradila zásadní změnu v jejich vztahu. I Pavel potvrdil, že je to mezi nimi dobrý. "Snažím se být na přítelkyni milý," vyjádřil se. Pavel si dokonce našel i práci, takže to s jejich finanční situací už není tak zlé. "Lepší se to, ale ještě to chvíli potrvá," dodal.

Show Výměna manželek 20.9.2017 - video online ke shlédnutí

Již brzy

Přehrát video