Výměna manželek 27.9.2017

Jak si poradí Dáša v romské rodině, kde jsou požadavky dětí vždy na prvním místě a pomůže Kláře pobyt v jiné domácnosti zachránit její narušený vztah? Úspěšná reality show, ve které si dvě ženy vymění domácnost na dobu deseti dní, které stráví pod dohledem nového chotě, nových dětí a hlavně televizní kamery!

Ve středeční premiérové Výměně manželek uvidíme rodinu z Opavy, kterou tvoří Dáša (42), Martin (43), synové Honza (18), Jonáš (12) a dcery Klára (14), Ela (6). Na druhé straně se seznámíme s Klárou (34), Mirkem (35), syny Martinem (18), Tomášem (4,5) a dcerou Kristýnou (8), kteří žijí v Tanvaldu. Manželé z Opavy šli do Výměny manželek proto, aby se pokusili napravit svůj vztah. Často se hádají kvůli dětem, do manželství si totiž každý přivedl vlastní dítě a v jejich výchově oba dělají velké rozdíly. Další příčinou opakujících se hádek jsou Dášiny dvě kočky, které její manžel doslova nenávidí.

Když vstoupí Dáša do bytu náhradní rodiny, začne se děsit. Všude vidí jenom nepořádek a špínu. Problém má s kýčovitou výzdobou, také nemůže najít své místo na spaní a po vstupu do kuchyně objeví v chlebníku něco, co tam nepatří! Začne se hroutit s tím, kdo to asi přijel k ní domů....

Dáša si nemůže zvyknout v přeplácaném bytě a také bude bojovat s náhradním manželem, který dovolí svým dětem naprosto vše. Na druhé straně bude Klára velkou oblíbenkyní u svých dočasných dětí. Klára si s nimi totiž povídá a zapojuje je do běžného chodu domácnosti. To od svých rodičů neznají. Náhradní manželka se dokonce nechá slyšet, že se jich děti bojí. „On jim řekne úplně do očí, svým vlastním dětem, že jim nevěří. myslíš, že to je v pořádku?“ neodpustí si Klára. Bude to mít nějakou dohru?

Show Výměna manželek 27.9.2017 - video online ke shlédnutí

Přehrát video