Výměna manželek 4.10.2017

Dokáže se Petra přizpůsobit stejně temperamentnímu prozatímnímu manželovi Jakubovi a zvládne Eva údajně zlobivé děti a vznětlivého manžela? Úspěšná reality show, ve které si dvě ženy vymění domácnost na dobu deseti dní, které stráví pod dohledem nového chotě, nových dětí a hlavně televizní kamery!

Ve středeční premiérové Výměně manželek se představila rodina z Luk nad Jihlavou, kterou tvoří Petra (29), Mirek (31), synové Mirek (10) a Lukáš (8). Na druhé straně se ukázala Eva (27), Kuba (27) a dcera Kristýna (7), kteří žijí v Ostravě. Jakub si s náhradní manželkou Petrou hned od první chvíle nerozuměl a často se hádali. Kvůli vyhroceným konfliktům se Petra ke konci Výměny dokonce odstěhovala do hotelu. „Můj přítel nesnáší, když mu někdo sprostě nadává,“ vysvětlila Eva po telefonu s tím, že Jakub prý sám přemýšlel o tom, že Výměnu ukončí.

Petra si s Jakubem už od první chvíle nerozuměla a neustále se hádali. Názor na něj nezměnila ani po natáčení. „Je to vyfetovanej mozek,“ tvrdí o něm. „Ten kluk mi nesahá ani po kotníky,“ vyjádřila se nekompromisně. Během pobytu v náhradní rodině si udělala obrázek i o Evě. „Podle toho, co já jsem tam zažila a co jsem tam viděla, tak ona je podle mě špína,“ řekla. Eva prý s Mirkem zůstala i po skončení natáčení v kontaktu, a to Petře hodně vadí. „Chtěla bych jí vzkázat, ať se stará o svou harmonickou rodinu a moji nechá na pokoji!“ dodala drsně.

Rodina z Jihlavska se do Výměny přihlásila kvůli velkým vztahovým problémům, které byly provázeny i nevěrou. Petra si navíc už od prvního okamžiku nesedla s náhradním manželem Jakubem. Tomu kromě jiného vadilo, že Petra neumí vařit a ani úklid není její silnou stránkou. Mirkovi i jeho manželce Výměna hodně dala. „Asi se postupně snažíme oba dva,“ řekla Petra. „Bylo by ale lepší, kdyby nebyla tak žárlivá a podezíravá,“ posteskl si Mirek. Petra však tvrdí, že má k žárlení pochopitelný důvod. „Mně hodně vadí, že nám bývalá desetidenní manželka pořád zasahuje do života,“ svěřila se.

Show Výměna manželek 4.10.2017 - video online ke shlédnutí

Přehrát video