Výměna manželek 10.1.2018

Jak zvládne dominantní Helena pobyt v tradiční romské domácnosti, kde jsou úlohy jasně rozdělené. Dokáže se Gabriela přizpůsobit rodině, která žije jen sama pro sebe a naprosto se podřizuje dětem. Úspěšná reality show, ve které si dvě ženy vymění domácnost na dobu deseti dní, které stráví pod dohledem nového chotě, nových dětí a hlavně televizní kamery!

Úklidem posedlá Helena, která se se svou rodinou objeví v premiérovém díle pořadu Výměna manželek, se svěřila s nehezkými zážitky z dětství. Jak se na ní podepsalo chování jejího despotického otce?

Čtyřiačtyřicetilá Helena se do Výměny manželek přihlásila sama. Doufá, že právě účast v této reality show dokáže změnit chování jejího manžela Radka (39), se kterým vychovává dva syny – Honzu (6) a Radka (9). Společně žijí na statku ve Hnojnici. Helena si velmi zakládá na úklidu. Je zvyklá několikrát denně uklízet a přiznává, že jí samotné posedlost čistotou připadá skoro jako nemoc. Doma nepoužívá záchodou štětku, záchod myje výhradně rukou. „Ono to spoustě lidem vadí, ale mně vůbec,“ řekla svědomitě Helena. „Tou štětkou se nedostanete tam, kam potřebujete, protože ta štětka tam nezaleze,“ prozradila svou vychytávku.

Během celých deseti dnů bude mezi oběma náhradními páry značné napětí. Obě rodiny totiž mají zcela rozdílný pohled na život. Vše vyústí během závěrečných osmi očí, kde se do sebe všichni dost ostře pustí a začnou se obviňovat z nejrůznějších věcí. A nebude nouze ani o sprostá slova...

Show Výměna manželek 10.1.2018 - video online ke shlédnutí

Přehrát video