Výměna manželek 31.1.2018

Jak se dokáže Osmany Laffita postarat o rodinu se sedmi malými dětmi, kde navíc tatínek není zvyklý příliš pomáhat? Dokáže se Lucka přizpůsobit naprosto odlišnému životnímu stylu? Úspěšná reality show, ve které si dvě ženy vymění domácnost na dobu deseti dní, které stráví pod dohledem nového chotě, nových dětí a hlavně televizní kamery!

Premiérového dílu Výměny manželek se zúčastnil módní návrhář a známá tvář televizních obrazovek Osmany Laffita (50) se svým manželem Guyem (49). Pár žije v luxusní vile v Nižboru. Na druhé straně se divákům představila Lucie (35) s manželem Davidem (35) a sedmi dětmi - Soňou (18), Lucií (6), Kristýnou (5) a syny Davidem (12), Jakubem (14), Michalem (10) a Filípkem (10 měsíců). Velká rodina žije v útulném baráčku v obci Chotusice.

Během deseti dnů si Lucka připadala jako v pohádce. Se svým náhradním manželem Guyem si báječně rozuměla. Popíjela šampaňské, relaxovala ve vířivce, a dokonce se podívala k moři! Vrcholem Výměny byla pro Lucku návštěva stylisty a kadeřníka. Ti mladou maminku kompletně proměnili!

V Chotusicích tak veselo nebylo. Osmany krátce po příjezdu propadl menšímu zoufalství. Měl obavy, aby péči o tolik dětí vůbec zvládl. Mezi Osmanym a Davidem došlo během deseti dnů k několika konfliktům. Přesto se nakonec rozloučili v dobrém. Lucka se během jednoho dne Výměny rozhodla připravit Guyovi kynuté knedlíky. Zklamání přišlo ve chvíli, kdy zjistila, že jí knedlíky nevykynuly. Svému náhradnímu manželovi slíbila, že ho po skončení natáčení pozve k sobě domů a pokusí se náročný pokrm připravit znovu!

Show Výměna manželek 31.1.2018 - video online ke shlédnutí

Přehrát video