Výměna manželek 21.2.2018

Dokáže se upovídaná Mirka přizpůsobit aktivnímu životu na české vesnici? Jak si poradí kreativní Martina v moravské rodině se třemi dětmi a tatínkem, který se rozhodně nevyhýbá alkoholu. Úspěšná reality show, ve které si dvě ženy vymění domácnost na dobu deseti dní, které stráví pod dohledem nového chotě, nových dětí a hlavně televizní kamery!

Ve středeční premiérové Výměně manželek uvidí diváci rodinu z Hevlína na Moravě, kterou tvoří Mirka (41), Honza (50), dcery Jana (14), Sára (10) a syn Honza (4). Na druhé straně se seznámí s Martinou (47), Ondrou (34) a dcerou Kateřinou (8), kteří žijí v Hrusicích.

Rodinu z Hevlína přihlásila do Výměny manželek Mirka, která si myslí, že u nich doma je vše špatně a neustále se tam křičí. Druhý manželský pár má oproti tomu idylický vztah a do pořadu je hnala pouze zvědavost. Během deseti dnů dojde v Hevlíně k několika velkým konfliktům. Hlavním tématem hádek bude Honzovo holdování alkoholu a jeho kruté chování k dětem. Vše pak vyvrcholí během osmi očí, kde Honza nesnese kritiku.

Během deseti dnů Výměny si Martina projde se svým náhradním manželem Honzou doslova peklem. Honza se totiž rád napije a pak bezdůvodně terorizuje celou svou rodinu, o čemž se Martina přesvědčí hned v prvních dnech natáčení, kdy místo špekáčků koupí točený salám. Rozčílení opilého tatínka na sebe nenechá dlouho čekat...

Show Výměna manželek 21.2.2018 - video online ke shlédnutí

Již brzy

Přehrát video