Výměna manželek 14.3.2018

Jak zvládne Věra ze statku život v městské rodině podnikatele a dokáže se Iveta přizpůsobit naprosto odlišnému životnímu stylu na samotě u lesa? Úspěšná reality show, ve které si dvě ženy vymění domácnost na dobu deseti dní, které stráví pod dohledem nového chotě, nových dětí a hlavně televizní kamery!

Nezvyklé prostředí nebude tím jediným, co Ivetě v náhradní rodině vyrazí dech. Poradit si bude muset i se svými dvěma náhradními syny, kteří jsou dle Ivetiných slov plní agrese a zloby. V další epizodě Výměny manželek se diváci seznámí s rodinou ze Sebuče, kterou tvoří Věra (29), Daniel (42) a synové Dáda (5) a Míša (2). Na druhé straně se představí Iveta (32), Otto (35), syn Matyáš (7) a dcera Ivča (11), kteří žijí v Ostravě.

Iveta se tak na deset dní přesune ze svého nového a velkého rodinného domu do bývalého mlýna na samotě u lesa, kde se bude muset vypořádat nejen s péčí o několik desítek zvířat, ale i zvláštními zvyklostmi své náhradní rodiny. Kromě toho bude bojovat s oběma syny. Ti jsou neposlušní, neustále si navzájem ubližují, ohrožují domácí zvířata a nebojí se fyzicky napadat i samotnou Ivetu.

Iveta žije s podnikatelem, který má prosperující firmu, v novém a luxusně zařízeném domě. Věra s rodinou bydlí na absolutní samotě ve velmi starém domě, který postupně dávají dohromady. Jejich domácnost navíc čítá hromadu zvířat, od prasat, slepic a králíků až po hady a potkany. Všude je také hromada bahna. Iveta si na deset dní v takových podmínkách bude jen těžko zvykat. Další věc, přes kterou se nebude moct přenést, jsou hygienické návyky náhradního manžela. Daniel prý za několik dní nenavštívil koupelnu, dokonce se ani nepřevléká a spí v tom, v čem celý den chodí venku.

Show Výměna manželek 14.3.2018 - video online ke shlédnutí

Přehrát video