Výměna manželek 21.3.2018

Jak si poradí temperamentní Marcela v rodině se šesti dětmi, kde pubertální děvčata jsou velmi svérázná, a dokáže se zasloužilá matka Helena přizpůsobit v rodině, kde je otec v domácnosti? Úspěšná reality show, ve které si dvě ženy vymění domácnost na dobu deseti dní, které stráví pod dohledem nového chotě, nových dětí a hlavně televizní kamery!

Vyměněná manželka Marcela ve své náhradní rodině tvrdě narazí. Jak podle vás zvládne svůj desetidenní pobyt v cizí domácnosti? Vyměněná manželka Marcela ve své náhradní rodině tvrdě narazí. Jak podle vás zvládne svůj desetidenní pobyt v cizí domácnosti?

Marcelin pobyt v cizí domácnosti bude doprovázet spousta nepříjemností. Hned na začátku pozná, že soužití s několika dospívajícími děvčaty nebude tak úplně procházkou růžovým sadem. Svérázné dívky dokonce svou náhradní maminku přivedou k slzám! Další rána přijde ve chvíli, kdy se Marcela probudí poštípaná od blech.

V Písku si náhradní manželé zažili pár drobných výměn názorů, jinak se však jejich soužíti obešlo bez větších problémů. Těch si naopak „užila“ Marcela, která se ve Vrchotových Janovicích musela postarat o svého náhradního manžela a šest dětí. Právě dospívající dcery daly Marcele pořádně zabrat. Několikrát tak došlo k velkým hádkám, ve kterých se pro ostřejší slova nechodilo daleko. „Já kdybych mohla, tak ty děti seřežu,“ řekla Marcela rázně.

Show Výměna manželek 21.3.2018 - video online ke shlédnutí

Přehrát video