Výměna manželek 18.4.2018

Jak si poradí temperamentní Jana v početné rodině, kde vládne mačistický otec? Dokáže si Žaneta užít pohodovou rodinu s tátou, který se vším pomůže? Úspěšná reality show, ve které si dvě ženy vymění domácnost na dobu deseti dní, které stráví pod dohledem nového chotě, nových dětí a hlavně televizní kamery!

Vyměněná manželka Jana prožije v náhradní rodině drsné chvíle. Vrcholem všeho bude fyzický útok jejího náhradního manžela. Jak to všechno dopadne?

Další epizoda Výměny manželek divákům představí Žanetu (38), partnera Romana (46), jejich společného syna Romana (10 měsíců) a dceru Růženu (5). V domácnosti žije ještě Natálka (11) a Lukáš (8), které má Žanata z předchozího vztahu, a také Romanovi synové Filip (17) a Robin (18). Na druhé straně se seznámí s Janou (32), Richardem (27), Alexem (10) a Theem (5 měsíců).

Jednoho večera se Roman zdrží v hospodě a domů pak dorazí namol opilý. To Janu zvedne ze židle a ostře se do něj pustí, čímž však způsobí obrovskou hádku, během které na ni nakonec Roman zaútočí a téměř ji srazí k zemi!

Show Výměna manželek 18.4.2018 - video online ke shlédnutí

Přehrát video