Výměna manželek 29.4.2018

Dokáže se Tereza přizpůsobit v domácnosti gayu, kterou ve Velké Británii navíc vede tchýně. Jak se snese Patrik s prozatímním partnerem Martinem, který sám o sobě říká, že je homofob.

V nové epizodě Výměny manželek se divákům představí Patrik, který žije se svým přítelem a jeho maminkou v bytě v britském Birkenheadu. Vztah partnerů prochází krizí, a proto se Patrik do pořadu přihlásil. Chce totiž zjistit, zda mu během desetidenního odloučení bude jeho drahá polovička chybět. Na druhé straně se diváci seznámí s Terezou, která společně se svým manželem a dvěma dětmi žije v obci Stružnice nedaleko České Lípy.

Tereza bude ze své cesty za hranice České republiky značně v šoku, ovšem pořádné napětí nastane ve chvíli, kdy se stružnický tatínek seznámí se svou novou náhradní „manželkou“. Jak to všechno dopadne?

První díl této sezóny bude trochu netradiční. Nepůjde totiž o dvě standardní rodiny a navíc se pojede i do zahraničí. Partneři Patrik s Kamilem jsou spolu sedm let, z toho šest let žijí na britských ostrovech. Společně s nimi bydlí Kamilova maminka Dana, která jim pomáhá s chodem domácnosti. Vztah obou mužů prochází velkou krizí, protože podle jejich slov spolu tráví až moc času. Manželé Tereza s Martinem spolu pro změnu nejsou skoro vůbec. Martin totiž jezdí s kamionem, a proto není často doma. Jediné, co by ve Výměně manželek nechtěl zažít, je příchod náhradního manžela namísto manželky. Tvrdí o sobě, že je homofob. Bohužel ho ale čeká přesně to, čeho se obával.

Show Výměna manželek 29.4.2018 - video online ke shlédnutí

Přehrát video