Výměna manželek 5.9.2018

Jak zvládne mladá maminka Kristýna rodinu se čtyřmi dětmi a tatínkem, holdujícím alkoholu? Dokáže se Věra přizpůsobit životnímu stylu mladé rodiny?

Mladá maminka Kristýna nebude mít pobyt ve své náhradní rodině vůbec jednoduchý. Kromě nepořádku narazí ještě na manžela alkoholika!

Další epizoda Výměny manželek představí dvě zcela odlišné rodiny. Na jedné straně budou diváci sledovat rodinu Kristýny (25), která žije se svým přítelem a dcerou ve Středočeském kraji ve městě Příbram. Na deset dní se prohodí s Věrou (38). Ta má se svým manželem celkem čtyři děti. Společně žijí v panelovém domě v Milovicích nedaleko Prahy.

Rodina z Příbrami se do Výměny manželek přihlásila z jednoho prostého důvodu, a tím je touha po změně. Hlavně Kristýna si přeje, aby byl její přítel více akční. Druhá rodina šla do Výměny ze závažnějšího důvodu. Trápí je totiž finanční problémy a Věra chce, aby si jí manžel více vážil. Maminka malé Kristýnky začne své účasti v projektu litovat hned první den Výměny. Je naprosto zděšená z nepořádku, který v Milovicích vládne. Všude jsou špinavé stěny, ošoupané dveře, v bytě chybí ložnice a všechny potraviny skladují za oknem, protože se jim rozbila lednice.

Show Výměna manželek 5.9.2018 - video online ke shlédnutí

Přehrát video