Výměna manželek 26.9.2018

Jak si poradí mladá nezkušená Eliška s pubertálními dětmi a několika desítkami domácích zvířat? Pokusí se Eva ve stísněných podmínkách v rodině s malými dětmi nastavit jasná pravidla?

Nová epizoda Výměny manželek představila rodinu z Jesenice u Rakovníka, kterou tvoří Eliška (24), Petr (27), Radek (2) a Petr (3). Na druhé straně se diváci seznámili s Evou (48), Scilárdem (43), Maruškou (17) a Markem (13), kteří žijí v Boušicích. Vztah Elišky a Petra by se dal označit za jednu velkou krizi. Ta skutečná hrůza však pro mladou ženu nastala až po natáčení, kdy Petr zmizel i s dětmi.

Eliška s Petrem se do Výměny přihlásili, protože doufali v nápravu výrazně rozbitého vztahu. Často se hádali a jejich konflikty často končily modřinami a krvavými ránami. Eliška zároveň zmínila, že byla několikrát hospitalizována. Přesto se ke svému partnerovi pokaždé vrátila. Tentokrát ji však už došla trpělivost. Po Výměně se u nich doma změnilo úplně všechno.

„Vypadá to tady úplně jinak a s Petrem už nejsme spolu,“ řekla Eliška rázně. A co teda za rozchodem stálo? „Naposledy mě kopnul do ledvin a měla jsem pak odraženou ledvinu. Strávila jsem pak čtrnáct dní v nemocnici. Tímhle to asi úplně rozsekl. Skoro mi přestala fungovat ledvina,“ dodala ještě Eliška, která si se svým bývalým přítelem musela projít skutečným peklem.

Show Výměna manželek 26.9.2018 - video online ke shlédnutí

Přehrát video