Výměna manželek 17.10.2018

Jak se snese dominantní Jarmila se stejně neústupným nadsamcem Jirkou? Dokáže submisivní Martina vést domácnost se stejně bezradným prozatimním partnerem Janem?

Ve středeční premiérové Výměně manželek uvidí diváci rodinu z Dlouhého mostu u Liberce, kterou tvoří Jarmila (51), Jan (44) a Adéla (14). Na druhé straně se seznámí s Martinou (35), Jirkou (39), Aničkou (16) a Lukášem (9), kteří žijí ve Volfraticích. Dominantní Jiří řídí celou svou rodinu. Jeho manželka si na sebe bez jeho svolení nic nekoupí. Vešekeré peníze, které vydělá, totiž dostane právě Jirka. Tohle je na dominantní Jarmilu moc!

Rodinu z Dlouhého mostu přihlásila do Výměny manželek temperamentní Jarmila, která celou domácnost řídí. Druhý pár, Martina a Jirka, jsou spolu přes rok. Vůdčí osobností této rodiny je Jiří, který je extrémně dominantní a sám o sobě mluví jako o nadsamcovi. Řídí úplně všechno včetně financí. Martina má z předešlého vztahu dvě děti a odevzdává Jiřímu celou svoji výplatu. Pokud něco potřebuje, musí o to žádat. Dokonce ani oblečení, které se Jirkovi nepozdává, si Martina nesmí bez jeho svolení koupit.

Jirka je zastáncem tvrdé výchovy. Nad malým Lukášem drží svou pevnou ruku a nezdráhá se použít výchovné techniky, které dítě psychicky zdeptají. Martina má Aničku s Lukášem z prvního manželství. Jirku ale i přesto oslovují „tati“ a doma ho tedy poslouchají jako hlavu rodiny. Cokoliv řekne, je svaté, a pokud se tak nestane, nebojí se Jiří hříšníka potrestat. V případě devítiletého Lukáše je výchova o něco přísnější než u Aničky. Malého chlapce tím neuvěřitelně vystresuje. „Nestrašte ho, nestresujte ho,“ brání ho zuby nehty Jarmila. Není jí to ale nic platné. „Je to lempl,“ nebere si Jirka servítky.

Show Výměna manželek 17.10.2018 - video online ke shlédnutí

Přehrát video