Výměna manželek 9.1.2019

Jak si poradí temperamentní Petra v pro ni zanedbané rodině s dětmi bez základních hygienických návyků? Zvládne laxní Marie zatěžkávací zkoušku ve zcela běžné domácnosti? Úspěšná reality show, ve které si dvě ženy vymění domácnost na dobu deseti dní, které stráví pod dohledem nového chotě, nových dětí a hlavně televizní kamery!

Marie z Výměny manželek vystudovala obor kuchař-číšník, její dovednosti tomu však ani zdaleka neodpovídají. Jak jste na tom vy? Zvládnete připravit chutnou večeři, nebo jste rádi, že nespálíte vodu na čaj? V další epizodě Výměny manželek se divákům představí rodina z Libochovic, kterou tvoří Marie (34), Marian (31), Martin (9) a Maruška (6). Na druhé straně se seznámí s Petrou (43), Dušanem (38) a Laurou (13), kteří žijí v obci Velká. Rodina z Libochovic bere Výměnu manželek jako poslední šanci na záchranu jejich vztahu.

Pár z Libochovic se do pořadu přihlásil proto, aby tak podrobil svůj vztah poslední zkoušce před plánovanou svatbou. Závěrečná debata mezi osmi očima vypadala velmi dramaticky, přesto všechno se však Marian přece jen rozhodl si Marii vzít, a tak se také stalo. „Byla to nádhera, obřad jsme měli na městském úřadě, i když jsme se původně chtěli vzít na zámku, kde bohužel na daný termín neměli místo,“ mluvil o nejkrásnějším dni svého života rozzářený Marian.

Kromě svatby čekalo spokojenou rodinku také stěhování. Z malého bytu se přestěhovali do velkého rodinného domu. Ačkoliv se mohlo zdát, že mají nakročeno ke spokojenému a poklidnému životu, přišla tvrdá rána. Krátce před vysíláním epizody se totiž Marie nervově zhroutila. „Byla jsem u doktora, který mi dal prášky na uklidnění,“ svěřila se.

Show Výměna manželek 9.1.2019 - video online ke shlédnutí

Přehrát video