Výměna manželek 16.1.2019

Jak si poradí Marcela v domácnosti s abnormálně pedantickým partnerem? Uvědomí si Věra v jiné rodině, že se dá žít i jinak než je zvyklá?

Nová epizoda Výměny manželek divákům ukáže, jak žije dvaatřicetiletá Marcela, která společně se svým partnerem vychovává dvě děti. Na druhé straně se představí jednadvacetiletá Veronika. Ta má se svým partnerem patnáctiměsíční holčičku. Marcela si ve své náhradní domácnosti prožije pěkně krušné chvilky. Její prozatímní manžel je totiž abnormálně pedantské povahy. Potrpí si na špičkový úklid a lehce se rozčílí, a tak Marcelu čeká deset dní plných hádek, vulgarismů a urážek.

Ve středeční premiérové Výměně manželek diváci uvidí rodinu ze Suchých Lazců na Opavsku, kterou tvoří Marcela (32), Michal (31), Markéta (2) a Eliška (8). Na druhé straně se seznámí s Veronikou (21), Patrikem (26) a Adelhaid (15 měsíců), kteří žijí v Děčíně.

Marcela s Michalem se do Výměny manželek přihlásili kvůli tomu, že se často hádají a mají odlišné názory. Od této výměny si slibují zlepšení vztahů. Druhou rodinu do pořadu přihlásil Patrik, a jak sám říká, hlavním důvodem byl honorář. Patrik je obrovský pedant na pořádek. To na vlastní kůži zakusí Marcela hned v prvních okamžicích pobytu v náhradní rodině. Patrik ji totiž nenechá nic dělat a podle jejích slov bazíruje na naprostých drobnostech.

Show Výměna manželek 16.1.2019 - video online ke shlédnutí

Přehrát video