Výměna manželek 30.1.2019

Jak si poradí křehká Bára v rodině se zcela odlišnými stravovacími návyky? Dokáže se Jana přizpůsobit životu s manželem workoholikem?

Premiérová Výměna manželek představila rodinu z vesnice Tetčinec, kterou tvoří Jana (35), Tomáš (43), Lukáš (13) a Jakub (10). Na druhé straně se diváci seznámili s Bárou (32), Otou (33), Šimonem (11) a Eliášem (2,5), kteří žijí v Praze. Bára se svým náhradním manželem Tomášem skvěle vycházela. To samé se dá říct o Janě a Otovi. Jediné, co Báru v náhradní domácnosti štvalo, byla obezita, která trápila Tomáše i děti. Náhradní maminka se tak rozhodla k razantnímu kroku a pátého dne natáčení vyházela veškeré nezdravé potraviny. Tomáš jí pak slíbil, že do roka zhubne téměř sto kilogramů.

První rodinu přihlásil do Výměny manželek Tomáš. Od účasti v projektu si slibuje to, že jeho partnerka pozná, že on je tím nejlepším mužem, kterého mohla potkat. Druhou rodinu přihlásila do pořadu Bára, které vadí, že její přítel je hodně časově zaneprázdněný a nevěnuje se rodině tak, jak by si představovala.

Hlavním tématem epizody bude obezita, která postihuje takřka celou tetčineckou rodinu. Tatínek Tomáš váží téměř 180 kilogramů a v přejídání podporuje i své děti. Jejich lednice je doslova nacpaná k prasknutí nezdravými potravinami a sladkostmi, které pro děti nejsou vůbec vhodné.

Show Výměna manželek 30.1.2019 - video online ke shlédnutí

Přehrát video