Výměna manželek 6.2.2019

Jak si poradí Petra v domácnosti, která je podle jejích představ nefunkční a zanedbaná? Dokáže Pavla změnit náhradního manžela tak, aby se přestal věnovat všem domácím pracím?

Náhradní manželku z nové epizody Výměny manželek vyvede z míry otřesný nepořádek v jejím prozatímním bytě. Jak se s tím popere? V premiérové Výměně manželek uvidí diváci rodinu z Ostravy, kterou tvoří Pavla (29), Jaroslav (31), Nikol (9), Daniel (2) a fenka Fifi. Na druhé straně se seznámíme s Petrou (37), Jardou (49) a Elinkou (2,5), kteří žijí v obci Daskabát.

Jaroslav s Pavlou jsou spolu celých patnáct let, a tak na povrch vypluly dlouhotrvající problémy. Pavla se cítí nedoceněná a navíc jí vadí, že Jaroslav nemá zájem o rodinu a raději sleduje televizi. Druhou rodinu přihlásila do Výměny manželek Petra, velký problém má s tím, že její manžel rozmazluje dceru a nadmíru konzumuje pivo. Petru čeká velký šok už při vstupu do bytu, kde bude trávit následujících 10 dnů. Je překvapená, že je velmi špatně vybavený a všude je špína. Stav dětského pokoje ji ovšem vyvede z míry...

Petra z Výměny manželek má velký strach o svého manžela Jardu. Ten se totiž rád napije alkoholu a Petra se obává nejhoršího. Vyměněná manželka Pavla je abstinentka. Oproti ní si Jarda dá pivo více než rád, čímž na trpí jeho žena, která se logicky obává o jeho zdraví. Svěří se, že její muž začal častěji pít se sousedem. „Začalo to jednou návštěvou v týdnu, pak dvě návštěvy v týdnu, tři návštěvy v týdnu a když jsem si to začala psát, tak to bylo už šest dní v týdnu. Chytla jsem už ze strachu odpor k alkoholu. Bojím se, aby nepřišla o tátu, dokud nebude dospělá,“ říká Petra.

Show Výměna manželek 6.2.2019 - video online ke shlédnutí

Přehrát video