Výměna manželek 6.3.2019

Jak si poradí ajťačka Jana v rodině se třemi dětmi a hlavně velmi přísným tatínkem? Dokáže se Věra přizpůsobit úplně jinému životnímu stylu, než na jaký je zvyklá?

František má z Výměny obavy, po seznámení se s náhradní manželkou Věrou se trochu uklidní. Ta se mu svěří s šokujícím příběhem o tom jak jí manželova milenka zaklepala na dveře. V premiérové Výměně manželek se na jedné straně diváci seznámí s rodinou z Mostu, kterou tvoří velmi přísný Milan (35), máma Věra (25) a jejich děti Petra (5), Milan (4) a nejmladší Matýsek (11 měsíců). Na straně druhé poznají rodinu z Ročova, již tvoří Jana (30), František (43), spolu s dětmi Katkou (15), Petrem (10) a malým Jaroslavem (2).

Milan s Věrou spolu žijí 6 let a poslední dobou rodina prochází jednou krizí za druhou. Věra je na vše sama, protože její manžel věnuje veškerý čas své práci a nedokáže si najít ani chvíli volna. Mladá maminka doufá, že se Milan poučí a uvědomí si, že ho doma děti i ona potřebují. Jejich opakem jsou manželé Jana s Františkem z Ročova, kteří žijí celkem spokojeným životem s drobnými hádkami. V kontaktu jsou takřka neustále pomocí moderních technologií. Oba jsou velice časově vytížení, a když už jsou spolu, tak opět jen pracují nebo se starají o malého Jaroslava. Manželé doufají, že po Výměně bude vše jako na začátku jejich vztahu.

František se bojí desetidenního odloučení, protože už není zvyklý, že by manželé byli tak dlouho od sebe. Trochu se uklidní po seznámení s náhradní manželkou Věrou, jelikož to vypadá, že s ní bude rozumná řeč. Co ho ale vykolejí, bude její přiznání. Sdělí mu, že jednoho dne jí zaťukala manželova milenka na dveře a řekla jí vše o jeho nevěře. Pak přišla s tím, že je dokonce těhotná a neví, co má dělat. Později se ukázalo, že otcem naštěstí není Milan. Manželé nakonec tuto krizi ustáli a Milan si uvědomil, že rodina je pro něj důležitá. Objeví se během deseti dní další problémy?

Show Výměna manželek 6.3.2019 - video online ke shlédnutí

Přehrát video