Výměna manželek 13.3.2019

Jak si poradí činorodá Kateřina z Ostravy s malým venkovským hospodářstvím a dokáže se Gábina přizpůsobit městskému životu v paneláku?

Náhradní manželka Katka má ve Výměně manželek otěže pevně ve svých rukou. Je aktivní, svou práci si plní a k tomu rozdává úkoly ostatním. Jenže Robert je z toho tak unavený, že jí začne vzdorovat. V premiérovém díle Výměny manželek se diváci seznámí s rodinou žijící ve vesnici Korouhev, kterou tvoří Gábina (41), Robert (41) a jejich děti Robert (19), Matěj (13) a Anežka (8). Na straně druhé poznají rodinu z Ostravy, již tvoří Katka (40), Michal (25) a jejich syn Michal (3).

Katka si v Korouhvi celkem rychle zvykla na odlišný způsob života, ani starost o hospodářství jí nedělá žádné problémy. S náhradní rodinou vychází a snaží se všechny zapojovat do chodu domácnosti. Robert dělá, co se po něm chce, ale už toho začíná mít dost. Když ho Katka zavalí dalšími úkoly, začne jí oponovat. Jenže Katka se nedá odbýt a chce vědět, jaká práce mu vadí. To náhradního manžela vytočí a začne hádka.

Gábina zastává jiný styl výchovy a jeden z jejích požadavků na Michala byl, aby svému synovi pouštěl méně televizi a namísto toho se mu snažil například číst nějakou pohádku. I kvůli tomu se oba pohádali. Gábině navíc vadilo, že malému dítěti otec pouští pořady o autech, k tomu řekla své: „Ta televize běžela od nevidím do nevidím. Dítě dají spát v devět hodin, a když tam ještě v jedenáct přijdete, tak kluk v posteli kouká na tuningová auta.“ Dále přidává: „On nezná vůbec žádné pohádky, žádné čtení z knížek, tříletému klukovi by se mělo číst, ale rozhodně ne mu tady ve třech letech tlouct do hlavy, jenom protože tatínek má rád tuning, tak ho musí mít rád i syn.“ To se Gábině nelíbilo.

Show Výměna manželek 13.3.2019 - video online ke shlédnutí

Přehrát video