Výměna manželek 20.3.2019

Dokáže se Lucka postarat o standardní rodinu se dvěma dětmi ke spokojenosti pána domu? Udrží Štěpánka svůj temperament na uzdě v pro ni zanedbané domácnosti?

V premiérovém díle Výměny manželek poznali diváci rodinu z Ratenic, kde se máma Štěpánka (32) s tátou Martinem (29) starají o dva syny Štěpána (6) s Matýska (4). Na druhé straně se seznámili s rodinou z Liberce, kterou tvoří Lucie (24) a Radek (28), ti spolu mají dcery Vanesu (2) a Lauru (1). Když měla náhradní manželka Štěpánka na starost celou neudržovanou domácnost a starala se o malé holčičky Vanesu a Laurou, náhradní manžel Radek jí vůbec nepomáhal. Jakmile se ho na něco zeptala, nic nevěděl. Ani černých zubů malé dcery si do té doby údajně nevšiml. Když se společně se Štěpánkou bavili, vyprávěl jí, jak mu byla přítelkyně Lucka nevěrná. Jak se zdá, vina není pouze na její straně.

Štěpánka prozradila, že Radek má v tomto ohledu také škraloup. „On mně neřekl, že jí byl nevěrný, ale pak od jeho kamarádů jsem se dozvěděla, že Lucku nechal a odstěhoval se k nějaké slečně. Jenže to asi nedopadlo, tak se vrátil, takže vina nebude asi jenom na ní,“ nechala se slyšet Štěpánka. „Taky vyprávěl, že si nemůže obarvit vlasy bez jeho svolení a nesmí si nic koupit. Nesmí si vodit kamarádky do bytu, když o tom on neví. Tak si myslím, že Lucku nějak psychicky deptal,“ dodala ještě. Martin Štěpánku doplnil: „Ona ta holka měla nějaký blok, mi přišlo. Bála se kolikrát i něco udělat.“

Martin doufá, že se Lucie zvládne postarat o jeho syny i zvířata a celou domácnost, je to přece máma dvou dětí. Postupně však zjišťuje, že to nebude tak jednoduché, jak předpokládá. Lucie na vše kýve, ale nic pořádně neudělá. Vše jí trvá strašně dlouho, a pokud se Martin nezeptá, nebo jí neřekne, nic neudělá. Jeden večer musí Lucie zastoupit Štěpánku v hospodě, kde pracuje. Té se v práci evidentně libí a po bujaré noci přichází domů až nad ránem. Martin je samozřejmě nespokojený, nevyprané prádlo, neuklizeno, nic není uděláno. Třešinkou na dortu je pozvracené wc, který po sobě Lucie nechá, což znechutí Martina ještě více.

Show Výměna manželek 20.3.2019 - video online ke shlédnutí

Přehrát video