Výměna manželek 10.4.2019

Jak si poradí Michaela v početné sběratelské domácnosti, navíc se stále přítomným tatínkem? Uvědomí si Eva v jiné rodině, zda jsou důležitější peníze nebo zdraví partnera?

V premiérovém díle reality show Výměna manželek se divákům představí Eva (43), která je hlavou šestičlenné rodiny, a na druhé straně Michaela (28), maminka tříměsíčního miminka a skoro dvouleté Michaelky. Jak dopadne odloučení matky od tak malého dítěte v rodině, kde otec pracuje osmnáct hodin denně? A zvládne Michaela deset dní v malém bytě, který je od podlahy až ke stropu přeplněn panenkami?

MVýměna manželek je reality show plná emocí. A nejedná se o bouřlivá vystoupení jen mezi vyměněnými manželskými páry, ale kolikrát je dusno i mezi rodinnými příslušníky ze stejné strany. A to i na dálku. Stalo se tak i v nejnovějším díle, kdy jsme svědky vyhroceného vztahu matky s dospělou dcerou. Třiadvacetiletá Lucie je matkou popsána jako líná holka, která není schopná si najít práci. To Michaele, která má na deset dní roli náhradního rodiče, nejde do hlavy. Lucie se totiž sama od sebe do domácích prací aktivně zapojuje a s Michaelou normálně komunikuje.

Toho se nová máma rozhodne využít a Lucka se jí po chvíli sama svěří, že má vůči vlastní matce blok. Nedostává se jí žádné podpory a motivace, dívka tedy raději tráví čas mimo domov a o pošramoceném sebevědomí není nutné se asi ani zmiňovat.

Show Výměna manželek 10.4.2019 - video online ke shlédnutí

Přehrát video