Výměna manželek 17.4.2019

Jak si poradí Bára s pěti divokými kluky a přísným tatínkem? Zvládne maminka Markéta zastoupit dominantní biomatku?

Fyzické tresty na dětech nejsou Josefovi z Výměny manželek vůbec cizí. Během jeho jednání bude muset dokonce zasáhnout členka štábu! Ve středeční premiérové Výměně manželek poznají diváci tříčlennou rodinu z Tábora, kterou tvoří Milan (29), Barča (27) a Leontýnka (11 měsíců). Druhá rodina pochází nedaleko od hranic s Německem - Železné Rudy. Zde se setkají s Markétou (25), Josefem (39), strejdou Mírou, Pepínem (8), Petrem (8), Adamem (6), Radkem (4) a Pavlíkem (2).

Každý rodič má jiný způsob výchovy. Někdo to zkouší domluvou, jiný své dítě uplácí a někdo přistoupí na radikálnější metodu. Na některé ratolesti zkrátka zvýšený hlas nebo sliby neplatí, a tak se maminky a tatínkové občas uchýlí k fyzickému trestu. Josef, manžel Markéty, je tím, který volí rázné řešení. Když kluci zlobí, dostanou pohlavek nebo popleskání po zadku. Jako malý snad dostal každý alespoň jednou „přes pusu“ za to, když něco provedl. Někdy ale ani to nezafunguje, v tu chvíli nastává v Železné Rudě čas na výhružku páskem.

Josef, manžel Markéty, je tím, který volí rázné řešení. Když kluci zlobí, dostanou pohlavek nebo popleskání po zadku. Jako malý snad dostal každý alespoň jednou „přes pusu“ za to, když něco provedl. Někdy ale ani to nezafunguje, v tu chvíli nastává v Železné Rudě čas na výhružku páskem. Ve druhé rodině zajímá zejména Markétu to, jak žijí jiné rodiny, protože u nich se hodně křičí, a to hlavně kvůli výchově dětí, které tráví až extrémně mnoho času s telefony a tablety. Mladá maminka má na starosti celkem pět dětí, její přítel se vrací z práce domů až k večeru, a proto je na vše sama.

Show Výměna manželek 17.4.2019 - video online ke shlédnutí

Přehrát video