Výměna manželek 28.8.2019

Jak si Emílie poradí s tatínkem raperem, který si rád užívá života? Zvládne temperamentní Andrea pobyt v rodině, kde všichni žijí vedle sebe a ne spolu?

V novém díle Výměny manželek poznají diváci rodinu z Ostravy, kterou tvoří Andrea (26), Zsolti (39) a Vaneska (8). Na druhé straně se seznámí s Emílií (43), Martinem (40), Martinem (16), Václavem (13) a Jirkou (12), kteří žijí v Tušimicích. Pár z Ostravy už je spolu celých šest let, nicméně Andrea má pocit, že vztah trvá minimálně třikrát tolik. Zsolti si od Výměny manželek slibuje sblížení se svojí partnerkou a větší porozumění. Je totiž velmi akční člověk a celkem známý rapper.

Druhý pár do Výměny manželek přihlásila Emílie, protože se s partnerem hodně hádá a doufá, že si celá rodina uvědomí, jak mnoho pro ně dělá. Jak sama říká, má pocit, že její život přešel do stereotypu. Andrea však v rodině Emílie pozná, že rozhodně je kde přidat, hlavně co se úklidu týče. Odhalí postele dětí v katastrofálním stavu. Podaří se jí změnit přístup členů rodiny?

Show Výměna manželek 28.8.2019 - video online ke shlédnutí

Přehrát video