Výměna manželek 4.9.2019

Jak si poradí Ilona v excentrické rodině, kde platí pro ni úplně jiná pravidla? Dokáže se Radka přizpůsobit poklidné domácnosti, kde každý má své místo?

V nové epizodě Výměny manželek poznáme rodinu z Brna, kterou tvoří Ilona (42), Pavel (48) a Jan (16). Na druhé straně se seznámíme s Radkou (38), Michalem (31), Dominikou (12), Viktorií (11) a Samem (9), kteří žijí v Havířově.

Rodinu z Brna přihlásila do Výměny manželek Ilona i přes nesouhlas ostatních členů domácnosti. Pár je spolu sedm let a Iloně vadí hlavně to, že přítel Pavel nemá dobrý vztah s jejím synem Honzou z předešlého vztahu. Pavel má zase problém s tím, že Ilona nechce chodit za kulturou a jen by seděla doma.

Pár z Havířova je hrdý na to, že patří mezi metalisty. Podle svých vlastních slov jsou velmi výstřední a nechtějí jít s davem. Do Výměny manželek se přihlásili spíše z hecu, i když Radka má pocit, že si jí rodina dostatečně neváží. Náhradní manželka Ilona bude z počátku pořadu mile překvapena, jak se dvanáctiletá Dominika dokáže postarat o celou rodinu. Po příchodu ze školy vysává, vytírá a vaří. Po několika dnech však Iloně začne vadit, že s Dominikou není řeč, a dokonce je na ni velmi drzá. Hádky mezi nimi tak začnou nabírat obrátky. Podaří se Iloně změnit Dominičin přístup?

Ilonu čeká šok hned po příjezdu do náhradní domácnosti. Zjistí totiž, že rodina žije bez lednice a pračky. Během desetidenního pobytu v Havířově se dostane do několika sporů se svým náhradním manželem Michalem. Vše pak vyvrcholí u debaty mezi osmi očima. K překvapení Ilony je však nefunkční domácnost Radce a Michalovi k smíchu...

Show Výměna manželek 4.9.2019 - video online ke shlédnutí

Přehrát video