Výměna manželek 18.9.2019

Jak si poradí přísná Martina v rodině se dvěma podle ní, nevychovanými dětmi? Dokáže nezkušená Jarča vyhovět náročnému náhradnímu partnerovi?

Nová epizoda Výměny manželek představí dva naprosto odlišné páry. Na jedné straně milující partneři, na té druhé dvojice, který se v minulosti často podváděla a neví, jak to s nimi vlastně bude dál. Jak si poradí přísná Martina se dvěma, podle ní, nevychovanými dětmi? Dokáže nezkušená Jarča vyhovět náročnému náhradnímu partnerovi?

V nové epizodě pořadu Výměna manželek mohli diváci vidět zamilovaný pár Martinu a Michala. Ti hned na začátku dílu přiznali, že se do reality show přihlásili hlavně kvůli finanční odměně, kterou chtěli investovat do vytoužené svatby. Jak žijí partneři dnes? Došlo na plánovanou veselku?

V nové epizodě Výměny manželek poznáme rodinu z obce Příčina, kterou tvoří Jarča (23), Míra (25), Nikola (6) a Mireček (3). Na druhé straně se seznámíme s Martinou (30), Michalem (30) a Lolou (8 měsíců), kteří žijí v Dubé. Martina se nedokáže přenést přes chování svých náhradních dětí. Ti jsou podle ní naprosto nevychované. Odmítají jíst a nerespektují žádná pravidla, která se náhradní manželka snaží nastavit. Zvládne Martina deset dní v náhradní domácnosti?

Show Výměna manželek 18.9.2019 - video online ke shlédnutí

Přehrát video