Výměna manželek 25.9.2019

Zvládne nezkušená Aneta rodinu se třemi dětmi a tatínkem, který doma moc nepomáhá? Dokáže se Lucie přizpůsobit rodině s údajně problémovým synem a velkým množstvím zvířat v bytě?

ová epizoda Výměny manželek divákům představí rodinu z Trhových Svin, kterou tvoří Aneta (28), Lukáš (28) a Ondřej (6). Ti společně žijí v malé garsonce s deseti zvířaty. Lukáš se během soužití se svou náhradní manželkou Luckou svěří, co ho ho nejvíc trápí. Dle svých slov svou partnerku Anetu velmi miluje, ta mu ovšem lásku tolik neopětuje. Na prvním místě jsou pro ni totiž prý zvířata. Zjistí Lukáš během Výměny, zda je ještě možnost vztah vylepšit?

Ondřej trpí poruchou ADHD, v důsledku které se ne vždy chová podle představ rodičů. Ti ho pak trestají zvláště krutým způsobem. A přesně kvůli tomu se do nich během debaty mezi osmi očima pustí náhradní manželka Lucie...

Partneři Aneta a Lukáš totiž v jedné domácnosti žijí se synem Ondřejem a ještě deseti zvířaty. A to navíc v malém bytě 1+kk! Jak zvládne náhradní manželka Lucie desetidenní pobyt v naprosto nevyhovujícím prostředí?

Show Výměna manželek 25.9.2019 - video online ke shlédnutí

Přehrát video