Výměna manželek 8.1.2020

Jak si poradí temperamentní Katka s laxním náhradním manželem a dvěma údajně problémovými kluky? Dokáže se Jiřina, vyčerpaná vlastními dětmi, přizpůsobit životu mladé rodiny?

V nové epizodě Výměny manželek poznáme rodinu z Karlových Varů, kterou tvoří Kateřina (24), Martin (26) a Stefanie Kate (2). Na druhé straně se seznámíme s Jiřinou (29), Radkem (26), Radkem (3) a Sebastienem (1), kteří žijí v Ústí nad Labem. Rodina z Karlových Varů se do Výměny manželek přihlásila hlavně kvůli tomu, že chtějí zažít adrenalin v rámci natáčení. Dalším důvodem pak bylo to, že Kateřině podle jejích slov leze na nervy Martin a údajně má někdy chuť ho zabít. Pár z Ústí nad Labem řeší vztahovou krizi, Jiřině vadí, že Radek je neustále v práci a nemá čas na výchovu dětí, které jsou dle ní nezvladatelné. I Kateřina pak v náhradní rodině pozná, že starat se o dva malé kluky není opravdu nic jednoduchého. Jako obrovský problém se u ní ukáže přebalování malého Sebastiena.

Nová epizoda Výměny manželek přinese spoustu hádek a výčitek. Mladá maminka Kateřina je s chodem ústecké domácnosti natolik nespokojená, že dokonce předá situaci do rukou příslušných úřadů. Jak dopadne konfrontace mezi osmi očima?

Premiérová epizoda Výměny manželek divákům představila mladou maminku Kateřinu, která společně se svým partnerem vychovává jedno dítě. Kateřina si na deset dní vyzkoušela péči o domácnost se dvěma dětmi. Rozhodně však nešlo o nic, na co by ráda vzpomínala... Co pro ni bylo nejhorší?

Show Výměna manželek 8.1.2020 - video online ke shlédnutí

Přehrát video