Výměna manželek 5.2.2020

Dokáže se Jana vypořádat se svérázným Ostravákem Petrem, který má poměrně kladný vztah k alkoholu? Jak si poradí Renata v malém bytě uprostřed rušné Prahy?

Fyzické tresty na dětech jsou stále velkým tématem. Někteří rodiče jsou striktně proti, jiní stojí za tím, že občasné plácnutí přes zadek přispívá k lepší morálce dítěte. Podobný názor zastává i Renata z nové epizody reality show Výměna manželek. Jakým způsobem trestá své děti?

V nové epizodě Výměny manželek poznáme rodinu z Ostravy, kterou tvoří Renata (48), Petr (40), Alena (12) a Patrik (7). Na druhé straně se seznámíme s Janou (36), Pepou (35), Brunem (10) a Dominikem (11), kteří žijí v Praze. Rodinu z Ostravy přihlásil do Výměny manželek Petr a sám přiznává, že v tom okamžiku byl opilý, takže si moc neuvědomoval co dělá. Jeho partnerce Renatě tato nadměrná konzumace alkoholu vadí. Petr si přeje, aby jeho náhradní manželka byla alkoholička a aby měla pevná prsa. Druhý pár je spolu přes rok a svatbu měli po čtyřech měsících známosti. Oba dva jsou hodně žárliví a podle Petra Jana dělá ze všeho velkou kauzu. Od Výměny manželek chtějí zjistit, zda spolu vůbec mají nadále zůstávat. I Jana bude mít problém s tím, že její náhradní manžel Petr hodně pije. Kvůli opilosti se mu totiž během chvíle dokáže naprosto změnit nálada. Podaří se Janě přesvědčit Petra, aby svůj vztah k alkoholu přehodnotil?

Renata a její manžel Petr z nové epizody Výměny manželek bojovali s velkým problémem. Petr totiž často a ve větší než zdravé míře holdoval alkoholu. Renata doufala, že by mohlo její desetidenní odloučení manželovi napomoci začít o svém problému více přemýšlet. Přestože je prý jeho konzumace alkoholu značně omezené, s pitím úplně nepřestal.

Show Výměna manželek 5.2.2020 - video online ke shlédnutí

Přehrát video