Výměna manželek 12.2.2020

Jak si Markéta užije pobyt v norské domácnosti, kde se děti vychovávají tak trochu jinak? Jak si poradí Vendula v české domácnosti, kde je, jak tatínek říká, desinfekce na prvním místě?

Prozatímní manželský pár čeká první konflikt hned ze začátku jejich společného žití. Vlasta totiž požádá Markétu, aby uvařila těstoviny ke guláši. To se ovšem tak úplně nepovede...

V nové epizodě Výměny manželek poznáme rodinu z Norska, kterou tvoří Vendula (29), Vlasta (44) a Melichar (7). Na druhé straně se seznámíme s Markétou (28), Tomášem (27) a Tomášem (11 měsíců), kteří žijí v Teplicích. První rodinu do Výměny manželek přihlásila Vendula, která se do Norska přestěhovala za svým manželem před šesti lety. Vlasta podle ní nic nedotáhne do konce a ona by podle něj zase mohla více uklízet. Druhá rodina se přihlásila spíše ze zajímavosti a myslí si, že je to více stmelí. Úklid je v teplické domácnosti na prvním místě. Markéta bude z cesty do Norska trochu nervózní. Její náhradní manžel pak bude lehce rozčarovaný z toho, že Markéta neumí vůbec vařit. Dokonce zkazila i těstoviny, když jí to Vlasta vytkl, začala hned brečet.

První rodinu do Výměny manželek přihlásila Vendula, která se do Norska přestěhovala za svým manželem před šesti lety. Vlasta podle ní nic nedotáhne do konce a ona by podle něj zase mohla více uklízet. Druhá rodina se přihlásila spíše ze zajímavosti a myslí si, že je to více stmelí.

Show Výměna manželek 12.2.2020 - video online ke shlédnutí

Přehrát video