Výměna manželek 26.2.2020

Jak se podaří Báře zorientovat v nestandardní rodině, kde žije manžel i nový partner pod jednou střechou, poradí si zkušená Helena s náročným náhradním partnerem, který hledá cestu ke svému dítěti.

V nové epizodě Výměny manželek poznáme rodinu z Plzně, Báru (32), Marka (44), a Jiřího (3). Na druhé straně se seznámíme s Helenou (45), Jakubem (28), Hanou (8) a Veronikou (8), kteří žijí v Doksech. První rodina se do Výměny manželek přihlásila společně. Bára si myslí, že Marek nemá ideální vztah se svým synem. Delší dobu se totiž neviděli kvůli tomu, že Marek byl ve výkonu trestu za prohřešky z mládí. U druhé rodiny byla hlavním důvodem účasti v pořadu touha Jakuba více se sblížit s Heleninými dětmi. Myslí si, že když přítelkyně nebude doma, půjde to lépe. Celá rodina žije velmi netypicky. Dům obývá totiž ještě Helenin manžel, se kterým stále není rozvedená. Díky tomu je výchova dvojčat složitější a nejde to přesně podle představ. Podívejte se jaký má manžel názor na nového přítele Heleny.

Helena, která se divákům představí v nové epizodě Výměny manželek, se krátce po svém příjezdu do své prozatímní domácnosti dozví zvláštní informaci. Její náhradní partner má za sebou totiž složitou minulost. S čím se jí svěří?

Partneři Helena a Jakub, které mohli diváci vidět v nové epizody Výměny manželek, žili v době natáčení velmi atypicky. V jejich domácnosti totiž kromě Heleniných dvou dcer žil i její manžel, se kterým nebyla rozvedená. Co všechno se u nich změnilo a jak se rodině daří dnes, jsme zjišťovali v Doksech.

Show Výměna manželek 26.2.2020 - video online ke shlédnutí

Přehrát video