Výměna manželek 11.3.2020

Jak si poradí temperamentní Nikol v domácnosti submisivní Nikoly, kde vládne pevnou rukou Patrik? Užije si Nikola poklidnou domácnost u pohodového Andreje? Na první pohled podobné životy, ale zdání klame.

V nové epizodě Výměny manželek poznáme rodinu z Písku, Nikolu (30), Patrika (28) a Leontýnku (2). Na druhé straně se seznámíme s Nikol (24), Andrejem (28) a Ondrou (13 měsíců), kteří žijí v Krupce u Teplic.

Nikola s Patrikem spolu žijí devět let. Jejich partnerství nebylo nikdy poklidné, a to je hlavní důvod, proč se do Výměny manželek přihlásili. Patrik na Nikolu neustále nadává a věčně ji kvůli něčemu cepuje. Druhý pár je na sebe hodně fixovaný a čas spolu tráví prakticky pořád. Chtěli si tak vyzkoušet, jaké to bude při odloučení. Andrej již po několika dnech odhalí, že jeho náhradní manželka Nikola, je psychicky velmi zdeptaná. Podle jeho slov je pořád v pozoru a panuje u ní nervozita. Záhy zjistí, že její partner Patrik jí několikrát dal facku a že nadávky jsou u nich doma téměř na denním pořádku. Produkce Výměny manželek navíc zprostředkuje setkání Nikoly s její babičkou, kde se jí Nikola svěří, že Patrik jí vyhrožoval vyhozením z okna. Setkání je plné slz a smutku.

Andrej bude v této epizodě hodně rozpačitý z toho, v jakém stavu je jeho náhradní manželka Nikola. Dozví se, že její partner na ni vztáhl ruku a že je velmi psychicky zdeptaná. To bude i předmětem „osmi očí“. Když se pak ještě Andrej dozví, že Patrik strčil i do jeho přítelkyně, neudrží nervy a vystartuje po něm. Rvačka však bude mít nečekanou dohru.

Show Výměna manželek 11.3.2020 - video online ke shlédnutí

Přehrát video