Výměna manželek 1.4.2020

V dnešním díle uvidíte, jak zvládne doktorka Lenka domácnost se sedmi dětmi a zda si bude Věra rozumět se svérázným profesorem Rostislavem v rodině s jedním dítětem.

Výměny manželek představí rodinu z Opavy, Lenku, Rostislava a malou Eleonoru. Na druhé straně se seznámíme s Věrou, Petrem a jejich sedmi dětmi - Arnoštem, Šimonem, Ellenou, Bárou, Marií, Kateřinou a Bárou z Lovosic. První rodinu do pořadu přihlásil Rostislav, a to z recese a kvůli finanční odměně. Druhou rodinu přihlásila Věra, která chtěla ukázat, jak funguje rodina s tolika dětmi. Z toho bude v šoku hlavně náhradní manželka Lenka, kterou tak čeká nelehký úkol. Podívejte se, jak proběhne seznámení s rodinou.

Výměny manželek se Lenka dostane do rodiny se sedmi dětmi. Zpočátku to pro ni bude šok, hlavně proto, že je zvyklá se starat jen o svou dceru - malou Eleonoru. Doma prý na nic jiného nemá čas, což překvapí náhradní manželku Věru, která naopak zvládá péči nejen o Eleonoru, ale také dokáže zajistit i chod domácnosti. Z čeho proto Lenku podezřívá?

Show Výměna manželek 1.4.2020 - video online ke shlédnutí

Přehrát video