Výměna manželek 29.4.2020

Jak si poradí mladá maminka Ivana v zaběhnuté domácnosti se třemi dětmi? Podaří se Soně v náhradní rodině nastolit pro ni běžný chod?

Další epizoda Výměny manželek představí rodinu z obce Strážný – Jarku, Michala, dcery Jarču, Lucku, Gábinku a syna Míšu. Do pořadu se rozhodla přihlásit Jarka, které vadí, že si jí Michal neváží a za nic ji nechválí. Na druhé straně se seznámíme s Vlastou, Mikolášem a synem Vlasty Jirkou, kteří žijí v obci Jirkov u Chomutova. Mikoláš podle Vlasty rozmazluje syna a je také dominantní. Všechno chce dělat sám, takže partnerku nepouští ani do kuchyně. V náhradní rodině pak Vlastu zaskočí jejich každodenní režim. Ráno se hlavně musí postarat o psy, kteří ji nechtějí moc poslouchat. Dobře nedopadne ani venčení. Co se stane?

Prozatímní manžel Michal je v šoku z náhradní manželky Vlasty, která se mu svěří, že ji její partner nepouští doma ani do kuchyně. Je podle ní dominantní a chce vše dělat sám. To však Michal nechápe a má pocit, že je náhradní manželka spíš jako jeho další dítě. S čím se mu Vlasta také svěří?

Show Výměna manželek 29.4.2020 - video online ke shlédnutí

Přehrát video