Výměna manželek 20.5.2020

Jak si poradí Šárka v rodině s několika desítkami plazů a navíc čtyřmi dětmi a dokáže se Jitka přizpůsobit pohodové rodině, kde děti jsou rovnocennými partnery?

V dalším díle Výměny manželek se Šárka kromě péče o desítky plazů musí starat také o čtyři děti. Podle ní se však náhradní rodina nechová ke všem úplně stejně. Malá Kačenka se před ní dokonce i rozbrečí. Co ji podle Šárky trápí?

Šárka se v další epizodě Výměny manželek dostala do rodiny, kde se starala o čtyři děti, ale také o spoustu plazů. Během deseti dní se s dětmi spřátelila. Podle ní byly odsunuté na druhou kolej. Do pořadu se Šárka rozhodla přihlásit, aby si její partner Pavel uvědomil, co všechno doma dělá a víc si ji vážil.

Další díl Výměny manželek představil Jitku, která se do pořadu rozhodla přihlásit kvůli financím. Přála si totiž vzít své děti na dovolenou k moři. V náhradní rodině pak byla překvapená z toho, že se rodiče svěřují dětem i se svými soukromými věcmi. Jitka se v další epizodě Výměny manželek svěří s těžkou situací, kterou se svým partnerem Oldřichem prošla. Muž totiž musel podstoupit operaci páteře. A nebylo to vůbec jednoduché! Čeho se Jitka nejvíc bála?

Show Výměna manželek 20.5.2020 - video online ke shlédnutí

Přehrát video