Výměna manželek 3.6.2020

Jak zvládne dominantní Helena pobyt v tradiční romské domácnosti, kde jsou úlohy jasně rozdělené. Dokáže se Gabriela přizpůsobit rodině, která žije jen sama pro sebe a naprosto se podřizuje dětem.

Další díl oblíbené reality show Výměny manželek představí rodinu z Bukovan, kterou tvoří Gabriela, Vojta, syn Vojta a dcera Jenny. Na druhé straně se seznámíme s Helenou, Radkem, syny Radkem a Honzou z Hnojnice. Rodinu do pořadu přihlásila Helena, která si přeje, aby si jí doma více vážili. První rodinu zase přihlásil manžel Vojta, podle něho konečně vyrazí jeho partnerka na dovolenou. V náhradní rodině pak Gabriela zažije obrovský šok. Použitý toaletní papír totiž nesmí házet do záchodu!

V dalším díle Výměny manželek dojde u osmi očí k hádce mezi oběma páry, ale také ke snaze o pomoc. Vojta se rozhodne přesvědčit Radka, aby si ve vztahu prosadil své slovo a nebál se být chlapem. Vše ale utne Helena, která to vidí jinak.

Gabrielu do Výměny manželek přihlásil manžel Vojta, který ji prý konečně poslal na slíbenou dovolenou. V náhradní rodině jí především vadilo, že rodina hází použitý toaletní papír do koše v kuchyni. Během deseti dní si neporozuměla ani s prozatímním manželem Radkem. Podobně na tom byl i její partner Vojta, který se občas nepohodl s vyměněnou manželkou Helenou.

Show Výměna manželek 3.6.2020 - video online ke shlédnutí

Přehrát video