Výměna manželek 17.6.2020

Jana 35 let dvě děti, Sabina 22 let, dvě děti Jak si poradí mladinká Sabina v Německu ve svérázné rodině s 11 hady a dokáže se Jana přizpůsobit úplně jimému životnímu stylu pražské rodiny?

Další epizoda Výměny manželek představila Sabinu, která se dostala do rodiny se dvěma dětmi a jedenácti hady. I když si s prozatímním manželem Romanem rozuměla, vadilo jí například, že se v jejich domácnosti moc neuklízí. Na druhé straně jsme se seznámili s Janou, která se se svým partnerem často hádala a docházelo mezi nimi i k násilí. Mezi osmi očima také padla legendární hláška: Mačkáš mi hada!

Sabina po natáčení Výměny manželek přiznala, že se s Tomášem rozhodla rozejít. Nepřekousla jeho poměr s Janou, se kterou se podle ní dal dohromady během deseti dní, a dokonce prý za ní jezdil i do Německa.

Jana z další epizody Výměny manželek ukončila po natáčení vztah se svým partnerem Romanem. Tehdy se dokonce rozhodla na něho podat i trestní oznámení kvůli ublížení na zdraví. Co všechno se mezi nimi odehrálo? A jak na to reagovaly její dvě dcery?

Show Výměna manželek 17.6.2020 - video online ke shlédnutí

Přehrát video