Výměna manželek 26.8.2020

Jak zvládne Petra rodinu se dvěma malými holčičkami a náročným tatínkem? Ustojí Nikola nestandardní domácnost, kde je víc dospělých než dětí? A to vše na konci karantény koronaviru.

V premiérovém dílu Výměny manželek se představí Petra a Nikola. Nikča má dvě děti a spolu s mužem žijí v Rozvadově, Petra má syna Miloška s o mnoho let mladším mužem a v pražské domácnosti žijí ještě s dalšími lidmi. U Petry doma se hodně popíjí, na což si před náhradní manželkou začne stěžovat její muž. Sám na tom není lépe, ale Petra se dozví odstrašující detaily! Čeho je svědkem malý chlapeček? A co mu rodiče nemohou kvůli nadměrnému pití dopřát?

Petra má chlapečka ve školním věku. Jeho náhradní matka vidí, že jde o opravdu šikovného chlapce. To ale neví, že chlapec má za sebou tvrdou výchovu. Co absolvoval, když mu byly teprve 4 roky? Kam se ho matka absolutně nebojí pustit? A jak je možné, že při tom v absolutním klidu, když by ostatní rodiče určitě neusnuli strachy?

Filip během Výměny náhradní manželce několikrát řekne, že se rozejde se svou současnou partnerkou a hodlá bydlet bez ní. Dokonce ji soustavně pomlouval a nenechal na ní nit suchou. Po shledání však otočí o několik stupňů. Ženu, o které se nevyjadřoval hezky, chytne bez servítek za ruku!

Show Výměna manželek 26.8.2020 - video online ke shlédnutí

Přehrát video