Výměna manželek 9.9.2020

Jak si Nikola poradí s velmi svérázným tatínkem, který vlastně neví, co chce? Dokáže se Tereza přizpůsobit životu na vesnici, se kterým nemá zkušenost?

Málokdy se dramatické události odehrají ještě před Výměnou. U Terky a Honzy tomu tak bylo. Žena se ještě před poznáním náhradní rodiny hystericky rozbrečela kvůli chování svého partnera. Ten na ni nejdřív začal plivat, pak ji nazval děvkou a vyhrožoval rozchodem.

V rodině Terezy a Honzy byly hlavním problémem drogy, které podle slov svých blízkých berou i přesto, že kolem sebe mají děti. To jim vytkla Nikola, pro kterou je život a dětství v takových podmínkách nepředstavitelný. Na to ale Tereza reagovala dost agresivně. A došlo i na výhrůžky! Proč by se Tereza mohla kvůli svědectví Nikoly dostat do ještě většího průšvihu, než ve kterém je?

Na konci Výměny Honza Terezu požádal o ruku. A ona řekla ano. Vzhledem k jejich často se měnícím náladám však člověk snadno zapochybuje, zda jim počáteční nadšení vydrželo. Myslíte si, že se pár vzal? Nebo Tereza Honzu nadobro vyhodila?

Show Výměna manželek 9.9.2020 - video online ke shlédnutí

Přehrát video