Výměna manželek 23.9.2020

Jak zvládne temperamentní sestřička Petra rodinu se čtyřmi dětmi a tatínkem, který se doma moc nepřetrhne? Dokáže se Věra bez vulgarit přizpůsobit jinému životnímu rytmu, než na jaký je zvyklá?

Ve Výměně sice sem tam nějaká facka padne, tento případ se ale vymyká všemu, co jste dosud viděli! V rodině z dalšího dílu se často nadává, sprostá slova jsou na denním pořádku. Když ale matka čtyř dětí vytočila svého muže na maximum, neviděl prý jinou možnost, než ji majznout florbalovou holí! Kam ji udeřil? A před zraky koho se to všechno odehrálo?

David nejde pro ránu daleko a svou ženu klidně praští florbalovou holí. Když ale začne vyhrožovat i dočasné manželku Petře, tak to už je vrchol! Pár centimetrů od ní se do křehké blondýny pustí a vypočítává jí, jak by měla dostat za vyučenou. Jenže ta si takové řeči nehodlá nechat líbit! Jak skončí ostrá slovní přestřelka?

Během Výměny to drobná Petra opravdu schytala. Nejenže na ni byly sprosté děti z druhé rodiny, ale dokonce jí začal vyhrožovat vyměněný manžel, že jí nařeže. To ale netušila, že tato situace ještě vygraduje během osmi očí! Kvůli čemu se do ní pustila druhá žena? Čím jí vyhrožovala? A čím David své manželce dokazuje lásku?

Show Výměna manželek 23.9.2020 - video online ke shlédnutí

Přehrát video