Výměna manželek 30.9.2020

Jak si poradí Monika z města na vesnici, kde si tatínek dá rád pivko a děti si dělají, co chtějí? Dokáže se Andrea přizpůsobit životu v malém městském bytě a s tatínkem, který je podle jeho vlastních slov líný?

Tohle vás bude bolet i za chlapečka! Malý kluk má absolutně černé zuby a odmítá kvůli tomu jíst, protože ho to bolí. Náhradní maminka je zděšená, zvlášť poté, co se dozví, že to takhle měla i jeho sestra. A ještě víc ji překvapí reakce otce obou dětí na to, že by měl dojít k zubaři! Proč zuby syna a dcery neřeší?

Uspat rozjařené děti někdy není lehké. A už vůbec ne tehdy, když v sobě máte několik piv! Monika byla se svou náhradní rodinou na vesnické zábavě, kde to tatínek pěkně rozjel. Domů se vydali pěkně pozdě a nahnat děti do postelí tak nebylo vůbec snadné. K jakým metodám se otec uchýlil? Poslechly ho ratolesti? A co Monika nevydržela a rozesmála se?

Diskuse mezi osmi očima vyústí v hádku, ze které Andrea nevyjde bez urážek. S Monikou si navzájem vyčtou způsob výchovy, u toho ale nezůstane. První žena se rozhodne řešit zuby Andreiných dětí a zmíní se u toho i o jejím úsměvu. Pak oběma rodičům vyčte, že jejich děti by mohly každou chvíli umřít! Proč? Pavel během Výměny náhradní manželce často vyčítal, že doma nic neudělá. I když to mezi nimi zpočátku vypadalo, že si sednou, po čase nastaly hádky. Za trest jí dokonce odnesl i televizi, aby se na ni nemohla dívat!

Show Výměna manželek 30.9.2020 - video online ke shlédnutí

Přehrát video