Výměna manželek 21.10.2020

Jak si poradí Simona v rodině, kde tatínek je nenapravitelný pohodář a uvědomí si Zdena v jiné rodině, zda chce dále zůstat se svým partnerem?

Martin se během Výměny chová celkově nezodpovědně. Tohle ale bude vrchol. Nejenže se domů vrátí až pozdě v noci, ale také se začne chovat pěkně divně. Nereaguje, přejí se a usne na chodbě. Ani ráno není k použití. Co si o tomhle výstupu myslí Hanka? A proč si myslí, že je její názor oprávněný?

Málokdo by čekal, že problém nastane ve chvíli, kdy chcete svůj čas věnovat dětem a nějak je zabavit. Vyměněná maminka Zuzka vymyslela, jak strávit pohodové odpoledne hraním hry Activity. To se ale přepočítala. Nejenže děti nechtěly spolupracovat, ale došlo i na sprostá slova! Přátelská atmosféra rázem zhoustla. A i pohodové Zuzaně došla trpělivost...

V poměrně mladém věku má Zuzka nejen tři děti, ale také chlapa, který má velice laxní přístup k životu. Role matky i živitelky se proto ujala ona. Partner však Zuzku vděkem nezahrnul! Místo toho ji bere tak nějak automaticky. A nejen to. Během Výměny vyjdou na povrch věci, které dělal za Zuzčinými zády... A je to mnohem horší než nevěra! Co vyměněná manželka Hanka na dočasného partnera práskne?

Zuzka dala po natáčení svému partnerovi kopačky. Martin totiž podle jejích slov fetoval, což mělo vytvářet spoustu problémů. Kde je mu dnes konec? A má se sympatická Zuzka konečně lépe?

Show Výměna manželek 21.10.2020 - video online ke shlédnutí

Přehrát video