Výměna manželek 28.10.2020

Jak si poradí temperamentní Jana v početné rodině, kde vládne machistický otec? Dokáže si Žaneta užít pohodovou rodinu s tátou, který se vším pomůže?

Tohle byste zažít nechtěli! Po pohodovém večeru následuje scéna, při které vám naskočí husí kůže. Roman se vrátí domů hodně opilý a začne si dovolovat na Janu. Nezůstane u ošklivých nadávek, před zraky šesti dětí si na ni dovolí vztáhnout ruku! Jana se snaží bránit, ale nakonec stejně bude muset zasáhnout štáb. Nezůstane ovšem jen u toho. Jak se Roman ještě předvede?

Nad poměry v některých rodinách občas zůstává rozum stát. Vyměněná manželka Jana s hrůzou zjišťuje, na čem spí děti v náhradní rodině. Rošty jsou různě zpřeházené a z některých postelí dokonce trčí železné dráty. Na tomhle byste se tedy moc pohodlně nevyspali! A co teprve hlava rodiny. Prostorově výrazný Roman neusíná jinde než v dětské postýlce!

Roman se netají svým názorem na Romy. A to ani před nevlastní dcerou, která má navíc cikánské předky. Jak se asi musí cítit holčička, když vidí výlevy náhradního táty? Během osmi očí to Jana Romanovi předhodí a vidí, že ani jeho žena Žaneta s jeho chováním nesouhlasí. Po prudké výměně názorů se navíc Roman vytočí natolik, že udělá další scénu!

Show Výměna manželek 28.10.2020 - video online ke shlédnutí

Přehrát video