Výměna manželek 18.11.2020

Jak si poradí zkušená matka Andrea v pro ni chaotické a zanedbané domácnosti? Dokáže se Kristýna postarat o funkční rodinu se třemi dětmi?

Zkušená matka Andrea si bude muset poradit v pro ni chaotické a zanedbané domácnosti. Tam na ni bude čekat hned po příchodu nejedno nemilé překvapení. Druhá účastnice Kristýna prý místo čištění a uklízení ráda vyspává. Jak se dokáže postarat o cizí domácnost, kde má všechno jasný řád?

Takové drama ve Výměně snad ještě nebylo! Setkání mezi 8 očima rozhodně neproběhne v klidu. Andrea vytkne Kristýně , že má doma špínu, a ta vybouchne. Zastání se nedočká ani u Filipa, což ji rozpálí ještě víc. Začne sprostě nadávat. Po Filipovi pak hodí květiny a vyhodí ho z domu.

Andrea i Lukáš z vyměněné manželky moc nadšení nebyli. Zvlášť poté, co se stali svědky několika scén. Jak na to celé Andrea vzpomíná? Koho nejvíc lituje? Jak zkušenost s jinou ženou změnila jejího muže? K jakým změnám se v jejich domácnosti chystají? A co nám řekla o tom, jak teď žije Kristýna? Drama během osmi očí Andrea dosud nezapomněla. Přesně si vybavuje, jaké pocity měla, když na ni druhá manželka Kristýna křičela. Situaci rozhodně nezávidí Filipovi, který s Kristýnou sdílel domácnost. Jak na Výměnu vzpomíná její muž, který se také nevyhnul scéně při vaření halušek? V jakém směru se po Výměně hodně změnil? Kdo byl s Kristýnou ještě nějakou dobu v kontaktu? A jak teď údajně chaotická matka žije?

Show Výměna manželek 18.11.2020 - video online ke shlédnutí

Přehrát video