Výměna manželek 9.12.2020

Jak si poradí zkušená matka čtyř dětí Kristýna v pro ni zanedbané rodině? Dokáže se méně zkušená Lucka přizpůsobit typické romské domácnosti, kde péče o manžela a děti je pro ženu nade vše?

Lucka s Lukášem se netajili tím, že doufají, jak Výměna jejich vztahu pomůže. Přišel ale pravý opak a oni se po natáčení rozešli. Jsou dodnes odloučení? Nebo překonali nesnáze a vrátili se k sobě? Lucka také prozradila, co u ní doma Kristýna provedla a na vyměněnou manželku nešetřila peprnými slovy.

Střet návyků dvou rozdílných rodin může být občas třaskavý. To na vlastní kůži pozná i Lucka. Nejenže jí malá nevlastní dcera vezme cigaretu, ale když si s ní chce další dítě popovídat, dostane pěkně vynadáno od jeho tatínka. Jaká slova padnou?

Manželky Kristýna a Lucka jsou dva naprosté protiklady. Jedna tráví čas doma uklízením, druhá zase zastává názor, že křičením se nic nevyřeší a děti by neměly být přehnaně zapojované do chodu domácnosti. Jsou spolu rodiny i po peprných osmi očích v kontaktu? Jakou investici Lucka u Kristýny doma zanechala? A co naopak provedla ona u ní?

Show Výměna manželek 9.12.2020 - video online ke shlédnutí

Přehrát video