Výměna manželek 16.12.2020

Jak si poradí zkušená matka Ivana v neuspořádané domácnosti mladé maminky? Jak se dokáže nezkušená Tereza postarat o pětičlennou rodinu?

Tereza a Ivana jsou naprosto odlišné. Zatímco Iva má všechno pěkně uklizené, Terka na pořádek moc nedbá. Nejen za gaučem, ale i na jiných místech najde vyměněná manželka skutečnou džungli! Když si navíc vezme k ruce vysavač, potvrdí se jí, že ten se tu moc nepoužívá. A když si chce půjčit Terezy krém, doslova se zhnusí!

Na konci posledního dílu Výměny požádal Marek Terezu o ruku. Došlo až na svatbu, nebo své partnerské problémy nakonec nedokázali překonat? Také jsme zjistili, jestli je Ivana stále s Pavlem a zda několikanásobný tatínek své ženě více pomáhá.

Během Výměny si Pavel i děti uvědomili, kolik toho pro ně jejich maminka dělá. Jak to u nich doma vypadá teď? Jsou stále spolu? A co Pavlovi brání v tom, aby toho pro svou ženu dělal víc? Ivany manžel nám také sdělil, proč by doma vyměněnou ženu Terku nechtěl a co si o ní myslí. Že po žádosti o ruku obvykle následuje svatba? Ne vždy to tak musí být! Mladý pár se účastí ve Výměně snažil vyřešit některá nedorozumění. Podařilo se jim to? Tereza se s námi podělila také o to, že je opět těhotná. Kdo bude šťastným tatínkem?

Show Výměna manželek 16.12.2020 - video online ke shlédnutí

Přehrát video